Investitor

CBRE d.o.o Beograd - Navigator Business Center
Milutina Milankovića 1ž ,Beograd
Reg.broj 962
Tel 011-3180 300
prodaja@cbre.com

CBRE d.o.o. je deo CBRE Group, Inc. i apsolutno je najveća svetska kompanija za promet i usluge u sektoru nekretnina.
CBRE nudi širok spektar integrisanih usluga, uključujući transakcije i projekt menadžment; upravljanje imovinom; upravljanje ulaganjima; procenama i vrednovanjem nepokretnosti; iznajmljivanje i prodaju svih tipova nekretnina; strateško savetovanje za kompanije; usluge vezane za hipoteke i usluge razvoja, itd. 
 Iz Beograda, CBRE d.o.o. pokriva kompletan region jugoistocne Evrope gde svojim klijentima pruza najbolje i najprofesionalnije usluge u svim segmentima poslovanja, po najnovijim svetskim standardima.

Investitor

WEST PROPERTIES DOO
Baba Visnjina 38, Beograd
Reg.broj 416
Tel 011-4320 500
kapijavracara@westproperties.rs

„West Properties“ je kompanija koja nudi kompletnu podršku na tržištu nekretnina predstavljajući domaće i internacionalne klijente sa širokim spektrom usluga koje se odnose na stambene i poslovne objekte. ​
Osnovana 2001. godine „West Properties“ se razvila u prepoznatljivu i uglednu kompaniju za nekretnine u Srbiji i jedan je od lidera, kako među korporacijama tako i kod diplomatskih klijenata pružajući im vrhunski kvalitet usluga.​Svojim znanjem i iskustvom identifikujemo potrebe klijenata, na domaćem i na internacionalnom tržištu.
Naše iskustvo, timski rad, inovacije i strast za nekretninama su suština našeg poslovanja i uvek težimo da idemo ispred očekivanja naših klijenata.​

INFORMIŠITE SE O PONUDI STANOVA I ZAKAŽITE SASTANAK