UREDITE STAN UZ POMOĆ MAŠTE - NAMEŠTAJ OD DRVENIH PALETA

UREDITE STAN UZ POMOĆ MAŠTE - NAMEŠTAJ OD DRVENIH PALETA

Trendovi u uređenju prostora se brzo menjaju. Nekada raskošni nameštaj zamenile su svedene forme, lake za prenošenje i korišćenje. Pored stilske promene, osveženje predstavljaju i inovacije u korišćenju raznovrsnih materijala u uređenju prostora. Jedna od poslednjih novina jeste i upotreba drvenih paleta za izradu različitih komada nameštaja.

LAKA DOSTUPNOST

Prednost drvenih paleta leži u tome što se lako nabavljaju i nije vam potreban veliki budžet. Možete ih pronaći na stovarištima drvne građe ili u dobro opremljenim prodavnicama za uređenje doma. Još jedna od pogodnosti jeste to što imate mogućnost da sami odaberete dimenzije, a zatim ih ukrasite po sopstvenom ukusu.

ŠIROK SPEKTAR UPOTREBE

Palete nude veliki broj mogućnosti za izradu nameštaja različitih namena, pa tako možete obogatiti spavaću sobu krevetom dimenzija koje vama najviše odgovaraju, budući da visinu i širinu određuje tesa mi zahvaljujući lakom skraćivanju ili nadograđivanju. Možete ih ošmirglati i prelakirati, prefarbati vašim omiljenim bojama ili pak zadržati prirodnu boju drveta.Posebna prednost je što slaganjem paleta u nekoliko nivoa dobijate i dodatni prostor nalik polici u kojem možete odložiti posteljinu ili druge sitnice potrebne u spavaćoj sobi.

Pored enterijera, palete možete koristiti i za uređenje terase. Stočići za kafu od dva ili više nivoa, obojeni u nežne pastelne boje, savršeno će oplemeniti popodnevna druženja na balkonu.
Takođe, ukoliko ste planirali renoviranje kuhinje, možete brzo i lako napraviti police interesantnog dizajna. Palete su lagane i možete ih jednostavno okačiti umesto visećih elemenata i na njih poređati začine ili šoljice.