PREDNOSTI VIŠESOBNIH STANOVA

PREDNOSTI VIŠESOBNIH STANOVA

Kada osnivamo porodicu, svakako da je najvažnije obezbediti adekvatan stambeni prostor koji će se najbolje uklopiti se u naš stil života. Upravo zbog toga je važno unapred odrediti koje su to naše potrebe koje je potrebno adekvatno zadovoljiti. Naravno, to nije uvek moguće precizno znati, ali se bitno razlikuju potrebe jedne osobe i tročlane ili četvoročlane porodice. Mi ćemo vam predstaviti prednosti dvoiposobnog i trosobnog stana.

KOMFOR

Pored standardnih prostorija kao što su kupatilo i dnevna soba važno je imati i odvojenu spavaću sobu. Time pre svega dobijamo mir i udobnost koja nam je preko potrebna, naročito nakon napornog radnog dana, ali i uštedu vremena, budući da nećemo gubiti vreme na jutarnje sklapanje troseda ili nekog drugog pomoćnog ležaja. Osim toga, neophodno je da prostor za spavanje bude provetren i zaštićen od svakodnevnih aktivnosti, zbog čega dnevni boravak u kojem primamo goste ili u kojem boravi i naš ljubimac nije baš najbolji prostor u kojem treba da provodemo i noć.

ODVOJENA KUHINJA

Kuhinja je prostor kojem se iz praktičnih razloga posvećuje puno pažnje, naročito nakon dobijanja deteta. Tada do izražaja dolazi neophodnost opremljene kuhinje, budući da nam predstoji pripremanje različitih obroka i po nekoliko puta dnevno, a treba uzeti u obzir i nespretnost pri jelu naših mališana što neretko rezultuje neredom i čestim spremanjem.

DEČIJI PROSTOR

Kada je reč o deci, dečija soba je na vrhu prioriteta. Mnoga istraživanja i stručnjaci savetuju da je neophodno da dete ima svoju sobu kako bi moglo da se na miru odmori, uči ili zabavlja, kao i da ima svoju privatnost, naročito u tinejdžerskim danima. Zbog čega je trosoban stan prava mera. Prostrana dnevna soba je idealan prostor za zajedničke porodične trenutke poput gledanja filmova, društvenih igara i manjih slavlja, a ne zaboravimo i terasu, koja predstavlja savršen kutak u letnjim mesecima za porodično druženje.

Dakle, glavne prednosti dvoiposobnog i trosobnog stana je privatnost i mogućnost da svako ima svoj prostor u kojem će provoditi vreme po želji - bio to odmor, učenje, zabava ili nešto drugo.