KOJIM DETALJIMA TREBA POSVETITI PAŽNJU PRILIKOM IZBORA STANA

KOJIM DETALJIMA TREBA POSVETITI PAŽNJU PRILIKOM IZBORA STANA

Kupovina stana je lep i uzbudljiv proces u kojem započinjemo novog poglavlje života i treba da uživamo u svakom njegovom trenutku. Prilikom odabira novog doma, svakako treba imati u vidu i pojedine aspekte koji nam mogu znatno obogatiti i olakšati život.

BLIZINA CENTRA GRADA I VAŽNIH OBJEKATA

Veliki grad sa svojim konstantnim širenjem donosi sa sobom određene dileme kao i nove vrste poteškoća sa kojima se suočavamo. Jedno od njih je blizina objekata koji su nam gotovo svakodnevno potrebni. Zbog toga je preporučljivo da pažljivo razmotrimo udaljenost stana od vrtića, škole ili centara za rekreaciju i kupovinu jer bi nam predugo putovanje do njih oduzimalo dragoceno vreme. Takođe, većina obaveza koje izvršavamo na dnevnom nivou iziskuju posetu centru grada. Podizanje novca, viđanje sa prijateljima ili poslovni ručak mogu biti aktivnosti koje brzo i lako možemo sebi priuštiti ukoliko se odlučimo za dom blizu centra.

SAOBRAĆAJNA POVEZANOST I PARKING

Bitni aspekti vaše buduće lokacije stanovanja svakako su i saobraćajna povezanost sa drugim delovima grada, blizina stanica javnog prevoza, kao i obezbeđeno parking mesto unutar stambenog kompleksa ili posebna garaža gde će vaš automobil biti na sigurnom.

KOMFOR

Kada je reč o samom stanu, karakteristika kojoj bi trebalo da date prednost jeste komfor, koji pored dobre iskorišćenosti prostora podrazumeva i dovoljnu količinu dnevnog svetla. Ove odlike su od izuzetne važnosti budući da organizacija prostorija i osvetljenost u velikoj meri utiču na kvalitet boravka u stanu. Mračne prostorije nepovoljno utiču kako na fizičko zdravlje, tako i na raspoloženje.