KAPIJA VRAČARA DONOSI PRAVO OSVEŽENJE NAJLEPŠOJ LOKACIJI U BEOGRADU

KAPIJA VRAČARA DONOSI PRAVO OSVEŽENJE NAJLEPŠOJ LOKACIJI U BEOGRADU

Organizacija stambenih kompleksa u mnogome je promenila način na koji organizujemo život. Komfor nam je preko potreban, kao i ušteda vremena kojeg, nažalost, u modernom dobu, sve manje imamo, zbog čega nam je praktičnost u obavljanju svakodnevnih obaveza na prvom mestu. Pogotovo ako smo na početku osnivanja porodice ili počinjemo novu karijeru ili bilo koje važno poglavlje života.

Poslovne jedinice u okviru samog kompleksa

Pored stambenih, Kapija Vračara u svom sklopu poseduje i poslovne jedinice. U okviru samog kompleksa naći će se market, drogerija, teretana i wellness centar. Takođe je u planu da se stanarima omogući i dostupnost drugih uslužnih delatnosti neophodnih za zadovoljavanje potreba na dnevnom nivou, a sam kompleks okružen je objektima poput škole, banke i vrtića. Različite profesije i usluge koje su nam na dohvat ruke olakšaće nam organizaciju i uštedeti vreme.

Organizacija stanara

Maksimalna udobnost i rasterećenost budućih stanara apsolutni je prioritet, i pri samoj organizaciji kompleksa predstavljala je jednu od najvažnijih stavki. Kapija Vračara posedovaće svoju skupštinu stanara na čelu sa predsednikom, na kojoj će stanari moći da odlučuju o svim važnim pitanjima vezanim za svoje okruženje i organizaciju objekta. Predsednik skupštine stanara biće odgovoran za sprovođenje prethodno dogovorenih aktivnosti i biće dostupan stanarima za sva pitanja i pomoć u vezi sa objektom.

Povezanost i lokacija

Kapija Vračara posebna je po tome što se je na samoj parceli objekta ostavljen poseban prostor unutar samog kompleksa koji povezuje dve velike i prometne ulice na Vračaru – Južni Bulevar i Braće Radovanovic. Osim toga, sam kompleks poseduje dobru saobraćajnu povezanost sa ostalim delovima grada. Budući da se nalazi na atraktivnoj lokaciji, objekat uživa tu prednost da veliki broj linija saobraća tom deonicom i omogućava dostupnost različitih krajeva grada. Osim linija gradskog saobraćaja, Južni Bulevar je ulica koja se prostire u neposrednoj blizini nekih od najatraktivnijih lokacija i ulica u Beogradu, poput čuvenog Crvenog Krsta, Gospodara Vučića, Neimarskog parka, Šumatovačke i Ustaničke ulice. Kompleks, naravno, poseduje i svoju podzemnu garažu tako da stanari neće morati da brinu za bezbednost automobila ili da gube vreme na traženje parking mesta.