Investitor

AGNS INVEST doo, investitor projekta “Kapija Vračara” deo je Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od dve decenije. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 300.000 m², stambenog i poslovnog prostora.

Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija.

Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha Aleksandar Group.

Prvi izgrađeni objekti u Novom Sadu postali su svojim kvalitetom prepoznatljivi a ono što danas izdvaja Aleksandar Group je poštovanje visokih ekoloških zahteva, kao i najsavremenijih dostignuća u oblasti energetske efikasnosti objekata, zahvaljujući kojima se značajno smanjuju troškovi stanovanja.

PROČITAJTE VIŠE
Investitor

Preduzeće Eurolux Co doo sa sedištem u Beogradu , Koste Novakovića 6, osnovano je 2006 godine kao gradjevinsko preduzeće. Od samog osnivanja , preduzeće se razvija kroz poslovanje u oblasti izgradnje i adaptacije u objektima visokogradnje. Visok nivo operativne stručnosti, zajedno sa rukovodstvom preduzeća mogu omogućiti izgradnju u skladu sa standardima i zahtevima tržišta i Investitora. Zahvaljujući tome, Eurolux Co postao je prepoznatljiv brend, stečenu reputaciju na do sada izvedenom velikom broju objekata, uz strogo poštovanje ugovornih obaveza. Eurolux Co trenutno zapošljava preko 150 ljudi. U dosadašnjem poslovanju izveli smo preko 270.000,00m2 na preko 200 različitih projekta, neki od referentnih:

  • Poslovno stabambeni objekat u Cerskoj ulici Po + P + 5 +Pk
  • Hotel Crowne plaza Beograd
  • Stambeni kompleks kasarna Stepa Stepanović, lamele 5v i 5g
  • Poslovno stambeni objekat PO1 Bellvil